MYSINGE
MYSINGE ÖLANDSSTEN

ÖLANDSSTEN

JÄMTLANDSSTEN

BETONG

Mysinge i ny version!!!


Vår populära pelletskamin Mysinge hade nått vägs ände efter  20 års lång och trogen tjänst. Vi kommer naturligtvis erbjuda fortsatt support och reservdelar.Nu kan vi efter en längre tids utvecklingsarbete presentera Nya Mysinge. Vi erbjuder den med sidor och topp i tre olika varianter.


Polerad ölandskalksten

Det mest eleganta alternativet. Den polerade ytan och det unikt livfulla mönstret av 550 miljoner års avsättningar från utdöda djur ger ett påkostat intryck.


Hyvlad kalksten från den jämtländska fjällvärden

En robustare version vars grova yta ger ett mer rustikt och gammaldags utseende. 


Gjuten betong

Den släta betongen har blivit mycket populär i allt från fönsterbrädor till köksbänkar och gör kaminen lättplacerad i många moderna hem. 


Den intelligenta styrningen består av en kontrollpanel med tryckkänslig färgdisplay som har inbyggt WiFi. Kaminen kan anslutas till det trådlösa hemmanätverket, och styras via webläsaren i mobil, padda eller dator oberoende var du befinner dig.


Finns inte trådlöst internet kan kaminen fjärrstyras med SMS med hjälp av tillbehöret GSM-styrning.


Styrningen mäter undertryck, förbränningstemperatur och rökgastemperatur och justerar med hjälp av dessa parametrar matningen av pellets för att ge en optimal förbränning oberoende av pelletssort och storlek.


Den nyutvecklade brännarkoppen ger extremt goda rökgasvärden med mycket hög verkningsgrad och minimala utsläpp av koloxid, oförbrända kolväten och partiklar. Kaminen klarar med mycket bred marginal de krav som ställs i det nya Ekodesign-direktivet.

C:a-pris inkl. moms, betong

41.500:-/45.900:-*

C:a-pris inkl. moms, kalksten

44.500:-/48.900:-*

Effekt (min-max)

3,5-7 kW

Pelletsförråd volym

31 liter

Pelletsförråd kapacitet

c:a 23 kg

Verkningsgrad

c:a 93%

Strömförsörjning

230 VAC, jordat uttag

Strömförbrukning, medel

40 W

Vikt

c:a 120 kg

Ljudnivå

<45 dB(A)

Bredd x Djup x Höjd

560 x 550 x 950 mm

* för skorsten/för Drag

BROSCHYR

MANUAL

PRESTANDA-

DEKLARATION